Tømrermester Jan Novak fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus.

Du får drømmehuset til avtalt pris. Ved oppføring av et nybygg slipper du å tenke på noe som helst, vi tar på oss jobben fra A-Å.

Hytter

Vi fører opp hytter i forskjellige stiler, etter ditt ønske. En helt ny hytte har de samme fordelene som et helt nytt hus. Mange bærer på en hyttedrøm, eller har en tomt som står ubrukt. Vi hjelper deg å realisere din hyttedrøm- det trenger ikke å koste all verden.  Vi bygger hytten din i den størrelse som passer deg- enten det er en liten hytte på fjellet, med enkel standard for deg og dine jaktkamerater, eller en stor familiehytte ved sjøen.

Garasje og carport

Vi utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske.

Det finnes mange muligheter innen garasjer. Du kan få enkel, dobbel, med og uten boder, med loft/hems, garasje med carport, eller kundetilpasset etter ditt ønske.

Terrasse og balkonger

Tømrermester Jan Novak lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende.

Termografering og trykktesting

Vi arbeider også med termografering og trykktesting for å måle boligens tetthet. Med dette kan vi avsløre luftlekkasjer, kuldebroer, varmelekkasjer eller manglende isolering på en effektiv måte. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om dette.